Resmi Instagram’dan AeroInsta’ya Nasıl Geçilir? Eksiksiz Kılavuz

AeroInsta’ya kıyasla daha az gelişmiş özelliklere sahip resmi Instagram uygulamasını kullanmaktan sıkıldınız mı? Evet! Bu yazıda, resmi Instagram’dan AeroInsta’ya geçmek için size adım adım öğreticiler sunacağım.

İşte akıllı telefonunuza AeroInsta Mod APK’sını indirmek ve kullanmak için birkaç hızlı ve kolay adım;

  • Öncelikle sitemiz tarafından sağlanan bağlantıdan AeroInsta Mod APK’sını indirin.
  • Basitçe akıllı telefonunuza yükleyin.
  • Kurulumdan sonra uygulamayı açın.
  • Zaten bir Instagram hesabınız varsa giriş yapın.
  • Bir Instagram hesabınız yoksa veya yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız, yeni bir Instagram hesabı oluşturmak için kaydolabilir ve gerekli tüm bilgileri doldurabilirsiniz.
  • Roket Bilimi yok, bu şekilde resmi Instagram’dan AeroInsta’ya kolayca geçebilirsiniz.

Ancak, akıllı telefonunuzda hem resmi Instagram’ı hem de AeroInsta‘yı kullanmak istiyorsanız, AeroInsta’nın klon sürümünü indirdiğinizden emin olun.

Ancak, AeroInsta‘nın Unclone sürümünü indirirseniz, akıllı telefonunuzda resmi Instagram’ı kullanamayacağınızı unutmayın.

Neden Resmi Instagram’dan AeroInsta’ya Geçmeyi Tercih Ediyorum?

Resmi Instagram’dan AeroInsta’ya geçmek için birçok neden var,

  1. İndirmeler: AeroInsta, medya sohbetlerini ve videolarını indirme açısından size daha gelişmiş özellikler sunar. Sadece indirme düğmesini etkinleştirin ve sonunda fotoğraflar, sohbetler, sesler ve videolar dahil olmak üzere medyanızın indirileceğini göreceksiniz.
  2. Gizlilik: Gizlilik en iyi politikadır! AeroInsta Mod APK ile, göndereni bilmeden DM’lerinizdeki mesajları okuyabileceğiniz, canlı yayıncının bilmesine izin vermeden canlı görüntüleyebileceğiniz, arkadaşlarınızın hikayelerini bilmesine izin vermeden görebileceğiniz, yazarak bilgileri gizleyebileceğiniz gibi gizlilik açısından daha fazla özellik elde edeceksiniz.
  3. Güvenlik: Eviniz, akıllı telefonunuz veya sosyal medya hesabınız olsun, güvenlik zorunludur. AeroInsta, Instagram hesabınızı kötü gözlerden korur, bir pin kodu veya parmak izi oluşturmanıza izin verir. Bu sayede AeroInsta kullanarak Instagram hesabınızı sadece siz açabilirsiniz.
  4. Reklamları Devre Dışı Bırak: Instagram’da gezinirken çok sayıda reklam gösterildiğini görmüş olabilirsiniz, ancak ne yazık ki resmi Instagram uygulamasında bu reklamları devre dışı bırakamazsınız. AeroInsta, düğmeye basit bir dokunuşla reklamları devre dışı bırakmanıza izin verirken.
  5. Öneriyi Kaldır: AeroInsta, önerilen arkadaşları kaldırmanıza izin verirken, resmi Instagram uygulamasından önerilen arkadaşları kaldıramazsınız.
  6. Hikaye Süresi: Aeroinsta 60 saniyeye kadar hikayeler yüklemenize izin verirken, resmi Instagram 15 saniyeye kadar hikayeler yüklemenize izin verir.
  7. Renkli Temalar: AeroInsta size 10 farklı renkli tema sunarken, Instagram’da renk teması bulunmuyor.
  8. Görülen Gönderiyi Kaldır: Aynı gönderileri tekrar tekrar izlemekten sıkıldıysanız ve görülen gönderileri kaydırmanızdan kaldırmak istiyorsanız, AeroInsta’yı akıllı telefonunuza yüklediğinizden emin olun. Resmi Instagram’da görülen gönderileri kaldırmanıza izin veren böyle bir özellik yoktur.

Daha fazla bilgi için: Ana sayfaya göz atın.

Son Sözler

AeroInsta, size resmi olandan daha gelişmiş özellikler sunan harika bir üçüncü taraf geliştirilmiş uygulama olmuştur. Ve ilginç olan kısım, klon sürümünü indirirseniz akıllı telefonunuzda hem resmi Instagram’ı hem de AeroInsta’yı kullanabilmenizdir. Resmi Instagram’dan AeroInsta’ya geçmek istiyorsanız yukarıdaki hızlı kılavuzları takip etmeniz yeterlidir. Umarım tadını sonuna kadar çıkarırsınız.

Read More!

Yorum yapın